Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denegada perquè la zona agrícola de l’àmbit del delta està regulada pel Pla Especial de Protecció i Millora del Parc Agrari del Baix Llobregat, que té com a objectiu la preservació de l’espai agrari de la vall baixa i del delta del Llobregat. La seva gestió està orientada a aconseguir unes explotacions viables en el marc d’una agricultura sostenible, integrada en el territori i en l’entorn natural, i a atorgar un ús social ordenat a aquest espai.La preservació de l’entorn agrícola està actualment garantida pel planejament vigent, el Pla Especial de Protecció i Millora del Parc Agrari del Baix Llobregat, que regula i determina les característiques d’aquest entorn. A més a més, la zona del Delta disposa de dos instruments de protecció que afegeixen una més estricta protecció a la zona, com: La Xarxa Natura 2000, que és una xarxa europea d’espais naturals que té com a objectiu fer compatible la protecció de les espècies i els hàbitats naturals i semi naturals amb l'activitat humana que s'hi desenvolupa, fent que es mantingui un bon estat de conservació dels hàbitats i espècies i evitar-ne el seu deteriorament.

El Pla d’Espais d’interès Natural (PEIN), que és l'instrument de planificació de nivell superior que estructura el sistema d'espais protegits de Catalunya i integra aquest sistema dins del conjunt del territori, ja que el PEIN és un pla territorial sectorial enquadrat dins del Pla territorial de Catalunya (1995). Els objectius fonamentals del PEIN són dos: establir un sistema d’espais naturals protegits representatiu de la riquesa paisatgística i la diversitat biològica del territori de Catalunya i donar una protecció bàsica a aquests espais.

Agraïm la seva participació i ho informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s'estan duent a terme a la ciutat, pot consultar https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana


Conservació Zona agrícola + Delta del Prat

Avatar: Isart Planas Isart Planas Rebutjada

Evitar en qualsevol cas projectes de construcció i d'urbanisme que puguin afectar directament i comprometin la zona agrària i la zona del Delta que totes elles en fan una d'única, explendida i especial per gaudir de la natura i de la pau i tranquilitat que les grans ciutats no et poden oferir.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir