Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denegada perquè el terreny no és Municipal, afecta a un terreny d'ADIF, per tant no s'ajusta als criteris establerts en aquest procés. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Construir una acera de unos 13 metros

Avatar: Sixto Buruaga Hueto Sixto Buruaga Hueto Rebutjada

Construir una acera lado Magatzem de Serveis, desde el parquing de la Renfe hasta el Magatzem de Serveis del Ajuntament, el edificio Rubricatus, la parada de Bus y acceso al Carrefour por el paso subterráneo de la Gran Via. De esta manera, para acceder a dichos edificios y lugares se evitaría tener que cruzar la carretera por los dos pasos de cebra establecidos con el peligro que ello significa dada la gran densidad de tráfico pues es la salida natural a la Autovia de Castelldefels y Barcelona.
Creo que es una obra simple y de bajo costo.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir