Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Canvis a "Impulsar l'estratègia Alimentària del Prat"

Avatar: Equal Saree Equal Saree

Cos (Català)

  • -

    Analitzar com s'alimenta la ciutadania del municipi i els entorns alimentaris. Informar i impulsar l'alimentació sostenible-saludable a partir dels productes de proximitat. Garantir la recuperació i el no malbaratament d'aliments ja siguin productes primaris (del camp), envasats (a punt de finalitzar la data de consum preferent), elaborats (restaurants) i/o de la llar. Impulsar projectes innovadors en l'àmbit de l'alimentació (neveres solidàries, La Botiga, cooperatives de consum...).

  • +

    Analitzar com s'alimenta la ciutadania del municipi i els entorns alimentaris. Informar i impulsar l'alimentació sostenible-saludable a partir dels productes de proximitat. Garantir la recuperació i el no malbaratament d'aliments ja siguin productes primaris (del camp), envasats (a punt de finalitzar la data de consum preferent), elaborats (restaurants) i/o de la llar. Impulsar projectes innovadors en l'àmbit de l'alimentació (neveres solidàries, La Botiga, cooperatives de consum...).

    Les següents propostes formen part d’aquesta estratègia:

    • Crear un menjador i alberg social
    • Campanya educativa sobre una alimentació sostenible-saludable a partir dels productes del Parc Agrari
    • Impulsar la sobirania alimentària
    • Garantir la recuperació i el no malbaratament d'aliments
    • Impulsar horts per a adolescents i joves
    • Fer una diagnosi sobre alimentació al municipi
    • Plantar arbres fruiters
    • Obrir La Botiga a tota la ciutadania del municipi
    • Garantir l'accés i l'economia per accedir a l'alimentació
    • Formació a les escoles sobre com col·laborar amb l'acès a una alimentació saludable i sostenible per a tothom
    • Sobirania energètica i alimentària
    • Establir una estratègia alimentària local
    • Informar sobre quin menjar és de temporada
    • Divulgar informació sobre l'alimentació saludable i sostenible
    • Generar mesures per responsabilitzar-nos de les emissions relatives al nostre consum diari
    • Donar suport a la pagesia i a la producció local
    • Garantir el relleu de la pagesia del municipi
    • Camp per a tothom

Cos (Castellano)

  • -

    Analitzar com s'alimenta la ciutadania del municipi i els entorns alimentaris. Informar i impulsar l'alimentació sostenible-saludable a partir dels productes de proximitat. Garantir la recuperació i el no malbaratament d'aliments ja siguin productes primaris (del camp), envasats (a punt de finalitzar la data de consum preferent), elaborats (restaurants) i/o de la llar. Impulsar projectes innovadors en l'àmbit de l'alimentació (neveres solidàries, La Botiga, cooperatives de consum...).

  • +

    Analitzar com s'alimenta la ciutadania del municipi i els entorns alimentaris. Informar i impulsar l'alimentació sostenible-saludable a partir dels productes de proximitat. Garantir la recuperació i el no malbaratament d'aliments ja siguin productes primaris (del camp), envasats (a punt de finalitzar la data de consum preferent), elaborats (restaurants) i/o de la llar. Impulsar projectes innovadors en l'àmbit de l'alimentació (neveres solidàries, La Botiga, cooperatives de consum...).

    Les següents propostes formen part d’aquesta estratègia:

    • Crear un menjador i alberg social
    • Campanya educativa sobre una alimentació sostenible-saludable a partir dels productes del Parc Agrari
    • Impulsar la sobirania alimentària
    • Garantir la recuperació i el no malbaratament d'aliments
    • Impulsar horts per a adolescents i joves
    • Fer una diagnosi sobre alimentació al municipi
    • Plantar arbres fruiters
    • Obrir La Botiga a tota la ciutadania del municipi
    • Garantir l'accés i l'economia per accedir a l'alimentació
    • Formació a les escoles sobre com col·laborar amb l'acès a una alimentació saludable i sostenible per a tothom
    • Sobirania energètica i alimentària
    • Establir una estratègia alimentària local
    • Informar sobre quin menjar és de temporada
    • Divulgar informació sobre l'alimentació saludable i sostenible
    • Generar mesures per responsabilitzar-nos de les emissions relatives al nostre consum diari
    • Donar suport a la pagesia i a la producció local
    • Garantir el relleu de la pagesia del municipi
    • Camp per a tothom

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir