Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Una part de la proposta relacionada amb l'alimentació s'ha incorporat a l'estratègia "Impulsar l'estratègia alimentària del Prat", la relacionada amb l'energia s'ha incoporat a l'estratègia "Seguir impulsant la creació de la comunitat energètica del Prat".

Sobirania energètica i alimentària

Avatar: Pau Pau Acceptada

Degut als efectes del canvi climàtic, les condicions de vida de la ciutadania han empitjorat. El perill de perdre l'estat del benestar i la pervivència del règim democràtic se suma al perill de no garantir els recursos suficients per una vida digna.

Cal construir una sobirania energètica i alimentària que ens permeti avançar-nos i paliar els efectes d'aquesta crisi climàtica. Episodis com la inflació en els aliments, sequeres i dependències de fonts energètiques provinents de fora del nostre país ens apropen a la dependència d'un escenari incert.

Per això, cal repensar els nostres recursos i trobar eines desde la comunitat i la gestió pública:
-Alimentació: Horts comunitaris, producció local, repensar la alimentació...
-Energia: Valorar escenaris com el decreixement i avançar-se en la producció d'energia neta i local. Des de teulades fotovoltaiques fins a emmagatzematge estratègic d'aigua.
#AgendaUrbanaElPrat #ElPrat2030

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir